PKN
Protestantse Gemeente te Overschie
 
Hemelvaart Actie Grote Kerk, Bethelkerk, Thermiek Welzijn Hemelvaart Actie Grote Kerk, Bethelkerk, Thermiek Welzijn
Op donderdag 14 mei voerden onze kerk, de Ned. Ger. Kerk en Thermiek Welzijn een gezamenlijke actie. Leden van de diaconie en vrijwilligers maakten voor het detentiecentrum pakketten met daarin toiletartikelen, een schrift, pen en postzegels klaar.  De creaclub van Thermiek maakte 150 kaarten en kwamen op Hemelvaart naar de Bethelkerk om deze aan de pakketten te bevestigen.

Ook was er kleding ingezameld voor het detentiecentrum. Deze werden gesorteerd in de Bethelkerk. Voor de voedselbank werd actie gevoerd bij de Plus; mensen die boodschappen kwamen doen werden gevraagd iets extra’s te kopen voor de Voedselbank.  Onder andere onze diaken Jan Kok heeft heel veel ingezameld.
Bij de scouting werd ook  werk verzet; vrijwilligers snoeiden bomen en struiken en ruimden oud hout weg. Ouderen van den Hoogenban werden verrast met een film, ook hier waren vrijwilligers om de mensen te halen en brengen van hun kamers en samen te kijken.
Er waren ook giften; 1120 euro voor het detentiecentrum. Daarvan worden 50 Engelstalige en 35 Franstalige zakbijbels van gekocht. De blijdschap hierover is groot! Alle acties werden zaterdag 16 mei afgesloten met een buurt barbecue in de tuin van de Bethelkerk.

Namens alle diaken; hartelijk dank voor een ieder die bijgedragen heeft!
terug
 
 
ANBI-gegevens
De ANBI-gegevens over de gemeente staan hier onder het menu 'Over ons'.
 
Dienst live volgen
De zondagse erediensten in de Grote Kerk zijn live te volgen op internet. Volg deze link en start de speler.
 
Kerkdienst gemist?

Klik hier om de diensten van afgelopen zondagen terug te luisteren!

Het nieuwste Kerkblad ontvangen?

Meldt u dan nu aan als (digitale) abonnee via kerkblad@grotekerkoverschie.nl


Agenda

De agenda voor andere gebeurtenissen in de Grote Kerk is hier te vinden.

 Etenstijd in de kerk . Voor meer details en opgeven zie onder Samen eten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.